Φωτογραφία Γάμου

. . Εμφανίσεις: 2356

DSC 9210

Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση του γάμου σας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια των αναμνήσεων σας. Υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι γάμου που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα τους αυτόν που θα αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο τις σημαντικές αυτές στιγμές της ζωής σας .

Προσπαθήστε να εκπαιδεύσετε την αισθητική σας.

Ο φωτογράφος γάμου κρίνεται για την ευρηματικότητα, το προσωπικό ύφος, την αναζήτηση του φωτισμού και των πιο προσωπικών κάδρων μα πάνω απ’ όλα την εμπειρία και τη “ματιά” του. Έχοντας ως κεντρικό άξονα τη φωτογραφία γάμου θα πρέπει να εξετάζετε την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, την οργάνωση, την επαγγελματική κατάρτιση και την αισθητική αντίληψη που διαθέτει ο κάθε φωτογράφος γάμου.

Μόλις αποφασίσετε την ημερομηνία του γάμου ή της βάπτισης καλό θα είναι να ξεκινήσετε την αναζήτηση του φωτογράφου και βιντεολήπτη, για να αποφύγετε την πιθανόν απογοήτευση να μην υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία από αυτούς που θα θέλατε να συνεργαστείτε .

Ιδανικά, ορισμένους μήνες πριν τον γάμο θα ήταν καλό να έχετε κάνει ένα πρώτο ραντεβού να γνωριστείτε και να συζητήσετε τις ανάγκες σας, αλλά και να δείτε δείγματα δουλειάς και της αισθητικής των φωτογράφων και να προχωρήσετε στο “κλείσιμο” της συνεργασίας όσο το δυνατόν πιο άμεσα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για highseason ( Απρίλιος – Οκτώβριος).

Απογοητευόμαστε πολύ και οι ίδιοι όταν γνωρίζουμε ζευγάρια, που υπάρχει χημεία μεταξύ μας ή έχουμε ήδη φανταστεί την φωτογράφηση τους και τελικά αδυνατούμε να τα αναλάβουμε λόγω μη διαθέσιμης ημερομηνίας.