ESHOP

Γράφτηκε από τον/την Super User.

Κατασκευή ESHOP με επιδότηση 100% ΕΣΠΑ - Studio A14

Επιδότηση ΕΣΠΑ 5.000€ για τη δημιουργία ESHOP
Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση και θα διατεθεί ένα ποσό ύψους έως 5.000 ευρώ για την κάθε επιχείρηση και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.

Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;
Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας (αφορά επιχειρήσεις λιανικής, έστω κι αν έχουν και την παραγωγή ή χονδρική πώληση ως ΚΑΔ δραστηριότητας, με προϋπόθεση να πραγματοποιούν πωλήσεις λιανικής και φυσικά να διαθέτουν τους αντίστοιχους ΚΑΔ λιανικής πώλησης) και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop και να μπορέσουν να λειτουργήσουν τόσο την περίοδο του Lockdown όσο και έπειτα.

Τι περιλαμβάνει η επιδότηση 5.000 ευρώ για κατασκευή eshop;
Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής, ενώ το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!

Γιατί να φτιάξω e-shop με επιδότηση;
To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

Πότε πρέπει να ξεκινήσω την αίτηση για επιδότηση eshop;
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop.

Όροι και προϋποθέσεις
Οι επιχειρήσεις θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να ικανοποιούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

• να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού)
•- Υφιστάμενες: ημερομηνία απόκτησης του ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΔ έως την 30/9/2019.
•- Νεοσύστατες: ημερομηνία απόκτησης του ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΔ από 1/10/2019 έως την 7/11/2020.
• να διατηρούν Φυσικό Κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών, δηλαδή εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες,
• να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά,
• να έχουν ολοκληρώσει (υλοποίηση, τιμολόγηση, εξόφληση και λογιστικοποίηση των σχετικών δαπανών) την περίοδο από 18/03/2020 έως και πριν την υποβολή της αίτησης, την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος που θα πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
• να λειτουργεί σε δύο γλώσσες καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive, να συνοδεύεται από λογισμικά παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών.
• να διασφαλίζει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) στο σύνολο των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

To Studio A14 συνεργάζεται με έμπειρους συμβούλους επιδοτήσεων ΕΣΠΑ Για τους ενδιαφερόμενους, που θα θέλουν να κατασκευάσουν eshop και να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση, έχουμε φροντίσει ώστε να έχουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται για την επιδότηση των 5.000 ευρώ στην κατασκευή eshop, αλλά και την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην κατάθεση της πρότασή τους στο ΕΣΠΑ.

Μιλήστε μαζί μας στο 6946330686 ή στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και σύντομα ένας σύμβουλος διαδικτύου θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Social Media Marketing

Γράφτηκε από τον/την Super User.

sOSIAL WEB 856

Social Media Marketing

Στις μέρες μας τα Social Media όπως το Facebook, το Instagram το Youtube, το Linkedin, και το Twitter προσεγγίζουν το ιδανικό μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης για την επιχείρησή σας.

Όπως και το Google έτσι και το Facebook (το οποίο μαζί με το αδερφάκι του Instagram είναι μακράν το μεγαλύτερο Social Network) έχει διαφημίσεις με τις οποιες μπορούμε μέσα σε λίγα λεπτά να προσεγγίσουμε τους μελλοντικούς πελάτες μας!

Προώθηση Ιστοσελίδων

Γράφτηκε από τον/την Super User.

web development 1Στην A14 η προώθηση ιστοσελίδαςδεν είναι ακριβή υπόθεση για λίγους.
Όποιο και αν είναι το διαφημιστικό σας budget μπορούμε να βοηθήσουμε την ιστοσελίδα σας να την βρει το κοινό που σας ενδιαφέρει.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνταιγια την η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας η του eshop σας ειναι:

  • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης (SEO,Content Marketing)
  • Πληρωμένες Διαφημίσεις στο Google Adwords (Search, Display)
  • Social Media Marketing
  • Email Marketing (Καμπάνιες Newsletter)
  • Remarketing

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Γράφτηκε από τον/την Super User.

Σχεδιασμός Ανάπτυξη Ιστοσελίδων.

WEB 856

Web Design, Web Development

Τα στελέχη και οι συνεργάτες του Studio A14, διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό και ανάπτυξη εφαρμογών internet και ιστοσελίδων. Ξεκινώντας πάντα από την έρευνα για ένα ξεχωριστό σχεδιασμό, χωρίς πανομοιότυπα templates, αναδεικνύουμε την επιχείρηση σας ή τα προϊόντα σας με τον καλύτερο τρόπο. Για εμάς η κατασκευή της δική σας ιστοσελίδας σημαίνει πολλά και προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε την αρμονία μεταξύ της εμφάνισης, της λειτουργικότητας, του ύφους της εταιρίας σας και βεβαίως τον άψογο προγραμματισμό της.