Προώθηση Ιστοσελίδων

. . Εμφανίσεις: 2129

web development 1Στην A14 η προώθηση ιστοσελίδαςδεν είναι ακριβή υπόθεση για λίγους.
Όποιο και αν είναι το διαφημιστικό σας budget μπορούμε να βοηθήσουμε την ιστοσελίδα σας να την βρει το κοινό που σας ενδιαφέρει.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνταιγια την η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας η του eshop σας ειναι:

 • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης (SEO,Content Marketing)
 • Πληρωμένες Διαφημίσεις στο Google Adwords (Search, Display)
 • Social Media Marketing
 • Email Marketing (Καμπάνιες Newsletter)
 • Remarketing

Το SEO ή Search Engine Optimization είναι ένα σύνολο τεχνικών με στόχο την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google).
Η επένδυση στο SEO θα αυξήσει τη δωρεάν, στοχευμένη κίνηση στην ιστοσελίδα σας χωρίς κόστος ανά κλικ (όπως στις καμπάνιες Google AdWords).

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι μία SEO καμπάνια δεν μπορεί να επιτύχει άμεσα αποτελέσματα.
Το SEO είναι μια διαρκής διαδικασία, η οποία θα έχει μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα σε πλήθος αναζητήσεων και θα πετύχει επιστροφή στην επένδυσή σας.
Κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3-4 μήνες.

Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Ο ανταγωνισμός στον κλάδο σας.
 • Ηποιότητα κατασκευής της ιστοσελίδας σας (σωστή δομή, ταχύτητα)
 • Η ποιότητα του Server όπου θα φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα σας
 • Η ηλικία του domain (Παλαιότητα της ιστοσελίδας)
 • Η ποσότητα και η ποιότητα των εισερχομένων links προς την ιστοσελίδα σας.
 • H ποιότητα του υλικού και των κειμένων σας (Content Marketing SEO)

Η διαδικασία SEO χωρίζετε σε 3 κατηγορίες

1. ΤοOn-page SEOπεριλαμβάνει θέματα που έχουν να κάνουν με την ιστοσελίδα σας όπως titles, descriptions,internal links, δομή κειμένων κτλ. Ασχολείται δηλαδή με το σωστό στήσιμο της ιστοσελίδας ώστε να ανέβει στηναρχική θέση στις μηχανές αναζήτησης.

2. ΤοOff-page SEO περιλαμβάνει θέματα για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο-δηλαδή το χτίσιμο συνδέσμων (backlinks) σε ιστοσελίδες που η Google θεωρεί αξιόλογες- προς τις ιστοσελίδες σας (Linkbuilding) που θα καθορίσουν την κατάταξη σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Όσο πιο πολλά backlinks έχει η ιστοσελίδα σας με υψηλά pageranks, τόσο πιο ψηλά θα βγει στα αποτελέσματα αναζήτησης.

3) To Content Marketing SEO περιλαμβάνει την δημιουργία και προώθηση πρωτότυπου σχετικού περιεχομένου, με τη μορφή άρθρων, εικόνων, infographics και video.

1.On-Page SEO

Το On-Page SEO της ιστοσελίδας βελτιώνει τη δομή και το στήσιμο των ιστοσελίδων.
Η διαδικασία On-Page SEO αφορά τη βελτιστοποίηση του ίδιου του site σας, ώστε να βγαίνετε πιο ψηλά στα
αποτελέσματα του Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης και αφορά παράγοντες όπως:
1. Τίτλοι σελίδων(έρευνα και επιλογή για τις λέξεις κλειδιά) 2. Canonicalization 3. Περιεχόμενο (λέξεις-κλειδιά, επικεφαλίδες, bold κ.α.) 4. Τη δομή (αρχεία, φάκελοι, σύστημα πλοήγησης, entry pages, URLs κ.α.) 5. PR distribution (τρόπος που μοιράζεται η «δύναμη» στις εσωτερικές σελίδες) 6. meta tags (keywords, description) 7. ALT tags 8. Αναλογία κώδικα/κειμένου 9. Τη χρήση nofollow links και canonical links 10. Ταχύτητα φόρτωσης 11. Sitemap

Πραγματοποιείται έλεγχος για αυτούς τους παράγοντες και βελτίωση όπου χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος.
Πάντα προσπαθούμε να πραγματοποιούμε τις ελάχιστες δυνατές αλλαγές (με λογικό πάντα κόστος) στηνιστοσελίδα αλλά για να γίνουν οι βελτιώσεις θα πρέπει να έχουμε πλήρη πρόσβαση στα αρχεία FTP και στη βάση δεδομένων αν υπάρχει (Plesk/Cpanel ή phpmyadmin).
Τις αλλαγές τις κάνουμε εμείς (σε αντίθετη περίπτωση σας στέλνουμε σε ηλεκτρονική μορφή τις αλλαγές για να τις κάνετε εσείς ή η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή της):

2. Off-Page SEO

Η διαδικασία Off-Page SEO περιλαμβάνει:
1. Δημιουργία συνδέσμων (backlinks) προς το δικτυακό σας τόπο με στόχο να βγαίνετε πιο ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, για τις λέξεις-κλειδιά που επιθυμείτε.
Όσα περισσότερα ποιοτικά backlinks έχετε, και όσο πιο σχετικά είναι αυτά με τον αντικείμενο ή τον σκοπό της ιστοσελίδας σας, τόσο πιο ψηλά θα βγει στα οργανικά αποτελέσματα της Google.
2. Για να αποφύγουμε το spamming και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από αυτά τα links, θα δημιουργήσουμε τα links σταδιακά.
3. Μετά την επίτευξη της ανόδου, για να διατηρηθεί το site σας σε υψηλές θέσεις θα χτίζουμε συνεχώς links σε ποικιλία ισχυρών sites (Social bookmarks, σχόλια σε blogs, υποβολή άρθρων, Social media links).

3.Content Marketing SEO

Η Google δεν δίνει πλέον τόση βαρύτητα σε ιστοσελίδες που επαναλαμβάνουν πολλές φορές τη λέξη-κλειδί ή έχουν πολλά Backlinks με υψηλό Google Pagerank.
Ένα κάλο και πρωτότυπο κείμενο κάνει τον επισκέπτη να παραμένει στην ιστοσελίδα αρκετή ώρα πράγμα που βοηθάει ιδιαίτερα στην εικόνα της ιστοσελίδας σας προς την Google η οποία εκτιμά ιδιαίτερα το μοναδικό υλικό και το επιβραβεύει με καλύτερες θέσεις στην κατάταξη της! Εμείς Στην Moving Up αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς το κατάλληλο υλικό για να βελτιώσουμε την εικόνα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο και να κερδίσουμε καλύτερες θέσεις στην κατάταξη της Google!

Διαφήμιση στο Google (Google Adwords)

Οι διαφημίσεις Google Adwords χωρίζονται σε 2 κατηγοριες

 • Google Adwords Search
 • Google Adwords Display Network

Οι διαφημίσεις Google Adwords Search είναι αυτές που εμφανίζονται στην σελίδα του Google όταν κάνουμε μια αναζήτηση.

Οι διαφημίσεις Google Adwords Display Network είναι αυτές που εμφανίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων με την μορφή Βanners φωτογραφιών Video η απλού κειμένου.

Με τις Διαφημίσεις Google Adwords μπορείτε να επιτύχετε άμεσα αποτελέσματα τα οποια είναι ορατά μέσα σε λίγες ώρες.
Πολλές φορές πελάτες μας έκαναν απόσβεση στην επένδυση τους μέσα σε λίγες μόλις μέρες!

Οι διαφημίσεις Google Adwords είναι μια από τις πιο τίμιες μορφές διαφήμισης μιας και πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει.

Με άλλα λόγια, μόνο όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα.

Ένα άλλο καλό είναι ότι εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε.
Μπορείτε απλά να ξεκινήσουμε  με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και στη συνέχεια τον προσαρμόζουμε ανάλογα με τα αποτελέσματά μας.
Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με προϋπολογισμό μόνο με 50€ το μήνα!