Τηλεοπτικές Παραγωγές

Μοντάζ στις δικές σας λήψεις !

. . Εμφανίσεις: 917

Video Editing 1200Το πιο πιθανό είναι ότι έχεις μια βιντεοκάμερα, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή ένα iPhone , ίσως και τα τρία. 
Αυτό σημαίνει: έχεις μαζέψει πάρα πολλά βίντεο. Τα συγκεντρώνεις ίσως χρόνια τώρα μέσα στον υπολογιστή σου περιμένοντας να βρεις τον χρόνο αν γνωρίζεις από μοντάζ (αν όχι ) να μάθεις πως γίνεται το μοντάζ και να καθίσεις να τα φτιάξεις μόνος σου .

 Καθώς μεγαλώνει η συλλογή σου αυτό που τελικά συμβαίνει τις περισσότερες φορές, είναι να γεμίζεις δίσκους με τόσα βίντεο και στο τέλος το μόνο που γίνεται είναι να περνάει ο χρόνος. Όπως και να έχει ! Αν έχετε ένα σκηνοθέτη μέσα σας και έχετε μαζέψει υλικό και δεν ξέρετε να κάνετε μοντάζ, εμείς είμαστε εδώ! Το Studio A14 αναλαμβάνει να οργανώσει, να επεξεργαστεί τα δικά σας βίντεο και να κάνει το μοντάζ για εσάς!

Όταν το υλικό προς επεξεργασία παραληφθεί, ελεγχθεί και καταγραφεί προχωρούμε στην επεξεργασία της ταινίας που περιλαμβάνει τις ακόλουθες φάσεις:

- video editing - Ψηφιοποίηση και έλεγχο του υλικού ανάλογα με το μέσο εγγραφής (κασέτα mDV – DV – DVCam κλπ., κάρτα SD, CF, P2 κλπ. ή σκληρό δίσκο, και την τελική διαμόρφωσή του, Standard Definition>DVD ή High Definition>Blu Ray)

- Διορθώσεις στα χρώματα, το φωτισμό, το white balance, αφαίρεση των προβληματικών λήψεων (drops, κακή εστίαση, ατελή πλάνα κλπ.), διορθώσεις στα επίπεδα και την ποιότητα της ηχογράφησης.

- Μοντάζ με δημιουργικό πνεύμα και κινηματογραφική αντίληψη στη ροή σκηνών (μακριά από ερασιτεχνικές τεχνικές “έτοιμων” εφέ) και μουσική επένδυση ανάλογα με το χώρο, την εποχή και την ατμόσφαιρα.


Για επαγγελματίες

Εσείς που είστε επαγγελματίας οπερατέρ ή φωτογράφος και αναλαμβάνεται την κάλυψη κάθε είδους εκδήλωσης και δεν γνωρίζετε, ή ακόμα και αν γνωρίζετε , δεν έχετε τον χρόνο που απαιτείτε για ένα λεπτομερή και ολοκληρωμένο μοντάζ των λήψεων σας ,μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας ! Εμείς θα κάνουμε την επεξεργασία και το μοντάζ, ήχου και εικόνας, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι για την επιλογή τους, απέναντι σας

Εμπιστευτείτε μας την δική σας σκηνοθετική άποψη και εμείς θα σας την κάνουμε ταινία !